Parteneri

Partenerii noștri sunt companii care au înțeles importanța implicării în susținerea educației. Societatea care își promovează elitele este mediul ideal pentru afaceri durabile.

eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, investim constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România și am exportat cu succes modelul local și în Bulgaria și Ungaria.
Află mai multe

Depanero

Din 2011 până în august 2014 ne-ați cunoscut sub numele de Servskills. Astăzi Depanero totalizează mii de ore de experiență de service și pregătire profesională precum și mii de ore de relații cu clienții în domeniile electro IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile.
Află mai multe

Network One Distribution

Știm că investiția în educație este o investiție în viitorul societății. Nu putem rezolva toate problemele sistemului de învăţământ, însă acolo unde ne vomimplica împreună, vom reuși să oferim cele mai bune soluţii. ”Nouă ne pasă” reprezintă o realitate pe care NOD o susține prin acțiuni concrete, o promisiune la care ținem și pe care o îndeplinim an de an, totul pentru caeducația românească să facă pasul spre viitor.  Madalin Timis ,NOD Academy Manager, Network One Distribution
Află mai multe

PC garage

PC Garage este o companie din România care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT. Infiintat in 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.
Află mai multe

Triumvirate Labs

Triumvirate Labs este o companie care construiește software personalizat pentru proiecte sigure, scalabile și durabile, cu experiență în tehnologiile Blockchain, Inteligența artificială, Dezvoltarea mobilă, Microservicii.
Află mai multe

Conversion

O echipă de 40 specialiști în inginerie, design și marketing online lucrează pentru a-ți crește vânzările. Experiență, creativitate, gândire strategică, transparență sunt calitățile care definesc echipa noastră. Ne dorim să construim, alături de clienții noștri, o relație bazată pe încredere care pornește de la date și nevoi reale.
Află mai multe