Perioada pentru înscrieri în programul Hai la Olimpiadă! s-a încheiat.

Programul de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! li se adresează exclusiv elevilor din sistemul public de învățământ pentru care matematica, fizica și informatica înseamnă pasiune și care, totodată, au acces la unul dintre cele 34 de centre de pregătire din 17 orașe.

Perioada de înscriere în program s-a încheiat pe 10 octombrie 2023. Urmăriți secțiunea "Centre de pregătire" pentru următoarele anunțuri legate de selecție și primele cursuri. 

Criteriile pentru formarea grupelor de lucru sunt stabilite de profesorii coordonatori. La unele centre sunt acceptați toți elevii înscriși, pentru alte centre se organizează testări sau sunt stabilite anumite criterii pentru selecția copiilor. Elevii care vor fi acceptați de către profesorii coordonatori vor fi afișați în secțiunile centrelor de pregătire.

Hai la Olimpiadă!

Programul de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! li se adresează exclusiv elevilor din sistemul public de învățământ pentru care matematica, fizica și informatica înseamnă pasiune și care, totodată, au acces la unul dintre cele 35 de centre de pregătire din 17 orașe.

În perioada 12 septembrie - 10 octombrie 2023, părinții sau reprezentanții legali au posibilitatea să își înscrie copiii în program completând formularul ce va fi pus la dispoziție pe această pagină. Vă sugerăm să accesați ghidul de mai jos. Acest document conține informații esențiale despre procedura de înscriere.

Programul de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! li se adresează exclusiv elevilor din sistemul public de învăţământ. Pentru a înscrie un elev în program, trebuie completat formularul de mai jos de către părintele sau reprezentantul legal. După organizarea grupelor de lucru, elevii admiși vor fi afişați în paginile centrelor de pregătire.

Cursurile centrelor de pregătire se desfășoară săptămânal în format fizic, în zilele de sâmbătă. Programul este conceput astfel încât fiecare copil să poată participa la cursurile unui singur centru.

Pasi recomandați:

  1. Verificați secțiunea Întrebări frecvente pentru a afla mai multe detalii despre program și metodologie;
  2. Alegeți Centrul la care doriți să înscrieți copilul;
  3. Verificați Programul, modalitatea de selecție și clasele disponibile;
  4. Completați formularul și apăsați butonul "Trimite" pentru a transmite solicitarea.

Detalii despre elev

Alege centrul de pregătire pentru performanță la care elevul dorește să se înscrie

Datele părintelui / reprezentantului legal

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Formularul de înscriere a fost trimis către profesorul coordonator.

După organizarea grupelor de lucru, elevii admiși vor fi afișați la secțiunea https://www.nouanepasa.ro/hai-la-olimpiada/centre-de-pregatire 

Succes!
Echipa Fundației Nouă ne pasă

Vezi centre de pregătire
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.