Istoric acțiuni

Începând cu octombrie 2012, sprijinim organizarea celor mai importante concursuri pentru elevi și studenți, înființăm centre de pregătire pentru clasele V-XII și le suntem alături celor care vor să facă performanță în mediul universitar.

CENTRE

An școlar 2023-2024

34 centre de pregătire în 17 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui)
martie - iulie

Olimpiadele internaționale de fizică

În perioada martie - iulie am sprijinit pregătirea lotului național de fizică pentru participarea la Olimpiada Europeană de Fizică și la Olimpiada Internațională de Fizică. De asemenea, am acoperit cheltuielile necesare pentru achiziționarea kit-urilor experimentale special concepute și construite pentru probele experimentale din cadrul acestor competiții.
martie

Olimpiada Internațională de Matematică

Am asigurat costurile necesare (taxa de participare, cazare, masă și transport) pentru participarea unui profesor din România în calitate de observator la Olimpiada Internațională de Matematică, în Chiba, Japonia.
martie

Olimpiada Satelor din România

În luna martie am sprijinit organizarea concursului național de matematică pentru clasele IV-VIII, Olimpiada Satelor din România.
ianuarie

Concursul eFizică!

În ianuarie am reînnoit parteneriatul pentru organizarea concursului eFizică! în anul școlar 2022-2023, cu scopul de a identifica și promova elevii cu potențial înalt în domeniul fizicii. Acest concurs lunar, oferă participanților oportunitatea de a-și descoperi aptitudinile, de a depăși propriile limite și de a se pregăti pentru competițiile internaționale.
CENTRE

An școlar 2022-2023

53 centre de pregătire în 26 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Beclean, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Huși, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Rădăuți, Roman, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vatra Dornei, Vaslui)
Mai

Olimpiada Națională de Matematică & Olimpiada Internațională de Matematică

În luna mai am oferit premii tuturor elevilor medaliați cu aur la etapa națională a Olimpiadei de Matematică și am asigurat costurile necesare (taxa de participare, cazare, masă și transport) pentru participarea unui profesor din România în calitate de observator la Olimpiada Internațională de Matematică, în Oslo, Norvegia.
Aprilie

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română & International Young Physicists' Tournament

În aprilie am premiat toți elevii din ciclul gimnazial care au participat la etapa națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română și am sponsorizat Fundația Universitatea de Vest Timișoara pentru organizarea IYPT (International Young Physicists' Tournament).
Martie-Aprilie

Olimpiadele internaționale de fizică

În perioada martie-aprilie am sprijinit pregătirea lotului național de fizică pentru participarea la Olimpiada Asiatică de Fizică, Olimpiada Nord-Baltică de Fizică, Olimpiada Europeană de Fizică, Olimpiada Internațională de Fizică și am achitat o parte din costurile necesare pentru participarea la olimpiadele menționate.
Martie

Olimpiada Satelor din România, concursul internațional Adolescent Grigore Moisil, competiția de informatică Empowersoft & regionalizarea pregătirii juniorilor de performanță la șah

În luna martie am sprijinit organizarea concursului național de matematică pentru clasele IV-VIII Olimpiada Satelor din România, organizarea concursului Empowersoft destinat tuturor elevilor de gimnaziu și liceu, structurat pe 3 categorii: programare, pagini web și soft educațional sau aplicații pentru telefoane mobile și am susținut desfășurarea concursului internațional de informatică „Adolescent Grigore Moisil” ediția a VIII-a, competiție de tip ACM ICPC dedicată elevilor de liceu. Tot în luna martie am devenit parteneri alături de Federația Română de Șah pentru implementarea proiectului Regionalizarea pregătirii juniorilor de performanță. În primul an proiectul cuprinde 120 de copii de la grupele 8-14 ani distribuiți în 4 centre regionale pentru pregătirea de performanță la șah.
Ianuarie

Concursul eFizică!

În ianuarie am reluat parteneriatul pentru organizarea concursului eFizică! în anul școlar 2021-2022, cu scopul de a identifica și promova elevii capabili de înaltă performanță. Competiția lunară eFizică! permite participanților să își cunoască posibilitățile, să își depășească limitele și să se pregătească pentru competiții internaționale.
CENTRE

An școlar 2021-2022

54 centre de pregătire în 26 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Beclean, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Huși, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Rădăuți, Roman, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vatra Dornei, Vaslui)
Iulie

UB Summer University

În iulie am susținut echipa organizatorică din Asociația Studenților Universitatea București pentru organizarea UB Summer University - o școală de vară pentru elevii de liceu, unde aceștia au experimentat viața de student timp de 6 zile. Proiectul este menit să îndrume elevii de clasa a XI-a în procesul de decizie ce privește alegerea unei facultăți.
Iunie

Olimpiada Națională a Societății Române de Fizică și concursul FMI No Stress

În luna iunie am sprijinit echipa de profesori implicați în organizarea Olimpiadei Naționale a Societății Române de Fizică și am premiat toți elevii medaliați cu aur. În aceeași lună am sponsorizat Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI pentru organizarea concursului FMI No Stress.
Mai

Olimpiadele internaționale de fizică și
concursul eFizică!

În mai am sprijinit pregătirea lotului național de fizică pentru participarea la Olimpiada Asiatică de Fizică, Olimpiada Nord Baltică de Fizică, Olimpiada Europeană de Fizică, am achitat taxele necesare pentru participarea la olimpiadele menționate și am susținut organizarea concursului „eFizică!”, cu scopul de a identifica și promova elevii capabili de înaltă performanță.
Aprilie

Olimpiada Națională Gazeta Matematică

În luna aprilie am sprijinit echipa de profesori implicați în organizarea Olimpiadei Naționale „Gazeta Matematică” și am oferit premii tuturor elevilor medaliați cu aur.
Februarie

Concursul Internațional de Informatică „Adolescent Grigore Moisil”

În februarie am susținut desfășurarea concursului international de informatică „Adolescent Grigore Moisil” ediția a VII-a, competiție de tip ACM ICPC dedicată elevilor de liceu.
Ianuarie

Concursul Empowersoft

În ianuarie am sprijinit Asociația Tinerilor din liceul Nichita Stănescu ”ATEENS” pentru organizarea concursului Empowersoft destinat tuturor elevilor de gimnaziu și liceu, structurat pe 3 categorii: programare, pagini web și soft educațional sau aplicații pentru telefoane mobile.
CENTRE

An școlar 2020-2021

52 centre de pregătire în 24 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Beclean, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Huși, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Rădăuți, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vatra Dornei, Vaslui)
Iunie

Olimpiada Europeană de Fizică (EuPhO)

În iunie am sprijinit pregătirea lotului național de fizică pentru participarea la Olimpiada Europeană de Fizică (EuPhO) care s-a desfășurat on-line în perioada 20–26.06.2020 și am sponsorizat organizatorii pentru achiziția și personalizarea medaliilor. Domnul profesor Adrian Dafinei, coordonator delegat al loturilor de fizică, a sprijinit organizarea EuPhO, iar Comitetul Academic a decis să considere România țară organizatoare și, ca urmare, a obținut drept de participare cu două echipe de elevi. Toți cei 10 elevi selectați care au participat au obținut medalii (2 medalii de aur, 7 medalii de argint și o medalie de bronz).
Martie

FMI No Stress și concursul internațional de informatică „Adolescent Grigore Moisil”

În martie am sprijinit Asociația Infoarena pentru organizarea concursului FMI No Stress și Colegiul Național „Spiru Haret” din București în organizarea Concursului Internațional de Informatică „Adolescent Grigore Moisil” care a fost susținut on-line din cauza pandemiei SARS-CoV-2.
Februarie

Hub Generația Tech și ACM-ICPC

În luna februarie am sprijinit Asociația Digital Nation pentru achiziții de produse necesare pentru dotarea, utilarea si mobilarea hub-ului de educație digitală din mun. Piatra Neamț din cadrul programului ”Generația Tech” și am sponsorizat Asociația Infoarena în vederea participării (remote) echipei ACM-ICPC a Universității București la tabăra de pregătire în domeniul programării din Petrozavodsk, Rusia.
Ianuarie

Master of Mathematics și Empowersoft

În ianuarie am sprijinit Societatea de Știinte Matematice din România pentru organizarea concursului de matematică Master of Mathematics (București, 26 februarie – 2 martie 2020) și Asociația Tinerilor din liceul Nichita Stănescu „ATEENS” în vederea organizarii concursului de informatică Empowersoft.
CENTRE

An școlar 2019-2020

52 centre de pregătire în 25 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Beclean, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Huși, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Rădăuți, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vatra Dornei și Vaslui)
Octombrie

Echipa Experimento

În luna octombrie am sponsorizat echipa de robotică „Experimento” constituită din elevi din clasele a VIII-a – a XII-a de la Colegiul Național ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, Prahova pentru achiziții de materiale si echipamente necesare pentru proiectele de robotică, cât și pentru deplasarea la competiții de profil.
August

Etapa națională ICPC

În august am sprijinit organizarea etapei naționale ICPC (Romanian Collegiate Programming Contest).

Iulie

Olimpiada Internațională de la Bath

În luna iulie am susținut participarea lotului national de matematică la Olimpiada Internațională de la Bath, UK.
Iunie

Olimpiada Europeană de fizică și Olimpiada Internațională de fizică

Am fost alături de lotul național de fizică pentru participarea la Olimpiada Europeană de Fizică de la Riga, Letonia care a avut loc la începutul lunii iunie (în perioada 31.05 - 04.06.2019) și pentru participarea la Olimpiada Internațională de Fizică din luna iulie (în perioada 06.07 – 15.07.2019) în Tel Aviv, Israel.
Mai

Olimpiada Asiatică de Fizică, Empowersoft, Olimpiada Satelor din România și concursul național „Traian Lalescu”

În perioada 5-13 mai, lotul national de fizică a participat la Olimpiada Asiatică de Fizică de la Adelaide, Australia, și a avut parte de sprijinul nostru în achiziționarea montajului experimental și al orelor de pregătire. În luna mai am sprijinit concursul online de informatică „Empowersoft – ediția V” dedicat atât elevilor de gimnaziu, cât și elevilor de liceu, evenimentul fiind structurat pe 3 categorii: programare, pagini web și soft educational / utilitar / aplicații pentru telefoane mobile. De asemenea, în această lună am sprijinit organizarea etapei naționale a Concursului Național de Matematică „Olimpiada Satelor din România”. Fiind o lună plină de evenimente, tot în luna mai, alături de BCR am venit în sprijinul Concursului Național de Matematică „Traian Lalescu” organizat de către Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.
Aprilie

Organizarea concursului internațional de informatică „Adolescent Grigore Moisil” și premierea elevilor de la olimpiadele naționale

În aprilie am susținut Colegiul Național „Spiru Haret” din București în organizarea Concursului Internațional de Informatică „Adolescent Grigore Moisil”. Tot în aprilie am premiat elevii care au obținut medalii de aur la Olimpiada Națională de Matematică; elevii care au obținut medalii de bronz, argint și aur la Olimpiada Națională de Informatică (secțiunea liceu); elevii care au obținut cele mai bune rezultate – premii I – la Olimpiada Națională de Informatică (secțiunea gimnaziu) și pe elevii care au obținut locurile 1, 2 și 3 la secțiunile Juniori, Seniori 1 și Seniori 2 la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică.
Martie

Catalysts Coding Contest

În luna martie am susținut desfășurarea evenimentului Catalysts Coding Contest care a avut loc la Iași. Acest concurs este dedicat pasionaților de programare, iar profesorii organizatori sunt și cei care se ocupă de pregătirea elevilor din Centrul de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! din Iași.
Februarie

Romanian Masters of Mathematics

În luna februarie am susținut concursul Romanian Masters of Mathematics (ediția a 11-a, București).
Ianuarie

ACM International Collegiate Programming Contest & FMI No Stress

În ianuarie am încheiat parteneriatul cu Asociația Română de Lingvistică Computațională în vederea susținerii participării echipei Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la tabăra internațională de programare ACM International Collegiate Programming Contest din Petrozavodsk (Rusia). Tot în luna ianuarie am susținut concursul FMI No Stress.
CENTRE

An școlar 2018-2019

48 centre de pregătire în 25 orașe (Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Beclean, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Iași, Năsăud, Oradea, Piatra Neamț, Râmnicul Sărat, Rădăuți, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vatra Dornei și Vaslui)
Iulie

Parteneri ai Olimpiadei Internațională de matematică și sprijin pentru participarea lotului național la OIF

Și în acest an am fost parteneri ai Olimpiadei Internaționale de Matematică, desfășurată la Cluj-Napoca în perioada 3-14 iulie și am susținut participarea lotului național de fizică la Olimpiada Internațională de la Lisabona.
Iunie

Pregătirea și sprijinul loturilor naționale pentru matematică și fizică

În luna iunie am sprijinit organizarea ultimului stagiu de pregătire al Echipei Olimpice a României la Bușteni, în vederea pregătirii pentru participarea la Olimpiada Internațională de Matematică, care a avut loc în perioada 3-14 iulie 2018, la Cluj-Napoca. Tot în luna iunie am sprijinit pregătirea lotului național de fizică, în vederea pregătirii și participării la Olimpiada Europeană de Fizică de la Moscova.
Mai

Olimpiada Asiatică de Fizică și Olimpiada Satelor din România

În perioada 5-13 mai, lotul național de fizică a participat la Olimpiada Asiatică de Fizică de la Hanoi, Vietnam, și a avut parte de sprijinul nostru în achiziționarea montajului experimental și al orelor de pregătire. De menționat este faptul că România a fost singura țară invitată din afara spațiului Asia-Pacific. Luna mai s-a mai concretizat și prin susținerea și organizarea Concursului Național de Matematică pentru clasele IV-VIII “Olimpiada Satelor din România”, concurs la care au participat 148 de elevi din 35 de județe ale țării. Concursul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, iar președintele de onoare al acestei ediții a fost dl. prof. univ. emerit dr. Dorel Duca, coordonatorul centrului de pregătire ”Hai la Olimpiadă!” Cluj.
Aprilie

Parteneri pentru Empowersoft, evenimentele organizate de ASE și premierea câștigătorilor de la ONM și ONF

În luna aprilie am sprijinit conform tradiției, organizarea celei de-a patra ediții a concursului online de informatică Empowersoft 2018. Tot în aprilie am premiat câștigătorii Olimpiadelor Naționale de Matematică și de Fizică, iar cu prilejul sărbătoririi a 105 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București am sprijinit organizarea evenimentelor și acțiunilor desfășurate în acest scop.
Martie

Concursul Național de Informatică „Adolescent Grigore Moisil”, Olimpiada Satelor din România și Catalyst Coding Contest

În luna martie am susținut desfășurarea Concursului Național de Informatică “Adolescent Grigore Moisil”, la care au participat 23 de echipe din 14 licee din țară. Concursul s-a aflat la a patra ediție și a fost organizat de elevii și profesorii Colegiului Național “Spiru Haret” din București. De asemenea, în această lună am sprijinit organizarea etapei regionale a Concursului Național de Matematică “Olimpiada Satelor” din România. Aceasta a avut loc la Sînmartin, județul Bihor și s-a desfășurat cu sprijinul Societății de Știinte Matematice filiala Bihor. Fiind un martie plin de evenimente, am venit și în sprijinul competiției Catalyst Coding Contest care a avut loc la Iași. Acest concurs dedicat pasionaților de programare, iar profesorii organizatori sunt și cei care se ocupă de pregătirea elevilor din centrul de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! din Iași.
Februarie

Moscow Pre-final workshop ACM ICPC & FIRST Tech Challenge Rusia

În februarie am susținut participarea a trei studenți de la Facultatea de Politehnică București la tabăra de Moscow Pre-final workshop ACM ICPC 2018. Această tabără este o etapă a celui mai mare concurs internațional de programare ACM-ICPC și este organizată de Universitatea Tehnică din Moscova. Tot în luna februarie am susținut participarea echipei de elevi a liceului Mihai Viteazul la FIRST Tech Challenge Rusia, 2017-2018 Relic Recovery, una dintre cele mai importante competiții de robotică din lume în care elevii sunt provocați să construiască, să programeze și să lucreze cu roboți după tema stabilită de FIRST International.
Ianuarie

ACM International Collegiate Programming Contest

În ianuarie am încheiat parteneriatul cu Asociația Infoarena în vederea susținerii participării echipei Universității din București la tabăra internațională de programare ACM International Collegiate Programming Contest din Petrozavodsk (Rusia).
CENTRE

An școlar 2017-2018

31 centre de pregătire în 16 orașe (Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara și Vaslui)
Noiembrie

Algoritmiada

În noiembrie am susținut organizarea celei de a opta ediții a concursului de programare Algoritmiada. Algoritmiada este cel mai important concurs din România unde pot participa pasionaţii de informatică.
Octombrie

ACM ICPC

În octombrie s-a desfășurat cel mai mare concurs internațional de programare, ACM ICPC, unde au participat și studenți români pregătiți în cadrul programului ”Hai la Olimpiadă!”, echipa Universității din București, susținută de Fundația eMAG încă din 2013, s-a clasat pe prima poziție la etapa regională. Concursurile regionale ale ACM-ICPC reunesc peste 45.000 de concurenți din 2.940 de universități din 103 țări.
Iunie

Pregătirea loturilor naționale

În iunie am susținut pregătirea loturilor naționale de matematică și fizică în vederea participării la olimpiadele internaționale.
Mai

Asian Physics Olympiad (APhO), Olimpiada Europeană de Fizică (EuPhO) și Olimpiada Balcanică de Matematică (BMO)

În mai am susținut participarea lotului național de fizică la Asian Physics Olympiad (APhO) 2017, România fiind singura țară non-asiatică invitată la acest concurs și la Olimpiada Europeană de Fizică – EuPhO 2017. Tot în luna mai, am fost partenerii Societății de Științe Matematice din România (SSMR) și am susținut participarea lotului României la Olimpiada Balcanică de Matematică (BMO).
Aprilie

Organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică și fizică

În aprilie, am susținut organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică și fizică și am acordat premii elevilor cu cele mai bune rezultate.
Martie

Catalysts Coding Contest

În martie am susținut concursul Catalysts Coding Contest, concurs dedicat pasionaților de programare. Acest concurs a fost co-organizat de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni. Membrii asociației asigură pregătirea elevilor din centrul de pregătire pentru performanță ”Hai la Olimpiadă!” Iași.
Februarie

FMI No Stress, concursul ”Adolescent Grigore Moisil”, MindCoding și Empowersoft

În februarie am susținut organizarea concursului FMI No Stress, concurs dedicat începătorilor în domeniul algoritmicii și găzduit de Infoarena. Tot în luna februarie am încheiat parteneriate pentru susținerea concursurilor de informatică Adolescent Grigore Moisil (primul concurs de tip ACM ICPC dedicat elevilor de liceu), MindCoding și Empowersoft.
Ianuarie

ACM International Collegiate Programming Contest

În ianuarie am încheiat parteneriatul cu Asociația Infoarena în vederea susținerii participării echipei Universității din București la tabăra internațională de programare ACM International Collegiate Programming Contest din Petrozavodsk (Rusia).
CENTRE

An școlar 2016-2017

22 centre de pregătire în 12 orașe (Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara)
Noiembrie

Tabăra internațională de programare

În noiembrie am încheiat parteneriatul cu Asociația Studenților Informaticieni din Iași în vederea susținerii participării echipei din Iași la tabăra internațională de programare.
Septembrie

Organizarea Olimpiadei Naționale de Informatică pentru studenți și etapei finale a concursului Algoritmiada

În septembrie am organizat selecția elevilor care participă la cursurile centrelor de pregătire pentru performanță Hai la Olimpiadă! și am susținut organizarea Olimpiadei Naționale de Informatică pentru studenți, ONIS 2016 la Cluj-Napoca și organizarea etapei finale a concursului Algoritmiada.
August

Partenerii lotului României la OII și pentru școala de vară „Oxford for Romania”

În august, am fost partenerii lotului României la Olimpiada Internațională de Informatică din Kazan, Federația Rusă. Tot în luna august, i-am premiat pe cei 15 medaliați din loturile de matematică, fizică și informatică și am fost parteneri ai echipei de doctori și doctoranzi care a organizat Școala de Vară „Oxford for Romania”.
Iulie

Am susținut participarea loturilor României la Olimpiadele Internaționale de fizică și matematică

În iulie, conform tradiției, am susținut participarea loturilor României la Olimpiadele Internaționale de Fizică (OIF) – Zurich, 11-17 iulie și Matematică (OIM)  – Hong Kong, 4-16 iulie.
Iunie

Organizarea Balcaniadei de Matematică pentru Juniori & International Conference on Descriptional Complexity of Formal Systems.

În iunie am susținut organizarea Balcaniadei de Matematică pentru Juniori – Slatina, 24-29 iunie, concurs la care au participat elevi din 18 țări. Tot în luna iunie am susținut și organizarea International Conference on Descriptional Complexity of Formal Systems.
Mai

MindCoding și Empowersoft

În mai am susținut organizarea concursurilor de programare MindCoding, la Cluj Napoca și Empowersoft la Ploiești. Aceste concursuri adună comunitatea pasionaților de informatică din toate liceele și universitățile din țară, contribuind la creșterea nivelului de pregătire în domenii programării și algoritmicii în rândul elevilor și studenților români.
Aprilie

Asian Physics Olympiad (APhO) și am susținut organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică, fizică, astronomie și astrofizică.

În aprilie am susținut participarea lotului național de fizică la Asian Physics Olympiad (APhO), România fiind singura țară non-asiatică invitată la acest concurs. La a treia participare consecutivă la APhO, echipa României a obținut două medalii de aur, două medalii de argint și patru de bronz. Tot în luna aprilie, am susținut organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică, fizică, astronomie și astrofizică.
Februarie

Romanian Master of Mathematics, Romanian Master of Physics și concursul național “Adolescent Grigore Moisil”

În februarie am susținut, conform tradiției, organizarea concursurilor Romanian Master of Mathematics și Romanian Master of Physics. Concursurile au fost organizate de Colegiul Național „Tudor Vianu” din București. La aceste concursuri participă cele mai bune 20 de echipe din lume (conform Clasamentului de la Olimpiadele Internaționale). Tot în luna februarie, am susținut desfășurarea Concursului Național de Informatică “Adolescent Grigore Moisil”, concurs organizat de elevii și profesorii Colegiului Național „Spiru Haret” din București.
Ianuarie

Dotare laborator de informatică – Colegiul Național Sf. Sava, București și Hyperloop Pod Competition

La începutul anului 2016, am dotat un laborator de informatică în cadrul Colegiul Național “Sf. Sava” din București cu 25 de computere performante, adecvate pregătirii elevilor la un nivel avansat. Aceste echipamente au fost folosite și la probele de concurs din cadrul ONIG – Olimpiadei Naționale de informatică pentru gimnaziu, 2016. La sfârșitul lunii ianuarie am susținut deplasarea echipei POLI Hyperloop Team la finala concursului Hyperloop Pod Competition, organizat de Universitatea A&M în Texas, în perioada 27-30 ianuarie.
CENTRE

An școlar 2015-2016

14 centre de pregătire în 7 orașe (Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca Constanța, Iași și Timișoara)
Septembrie

Algoritmiada

În septembrie, am susținut desfășurarea finalei concursului de programare Algoritmiada.
August

Întâlnirea cu Olimpicii – ediția IV

Pe 4 august, am organizat cea de-a patra ediție a Întâlnirii cu Olimpicii, în cadrul căreia i-am premiat pe elevii români care au obținut medalii la Olimpiadele Internaționale de matematică, informatică și fizică și pe profesorii care i-au pregătit.
Iunie

Am susținut organizarea concursului preolimpic de fizică România-Ungaria

În iunie, am susținut organizarea concursului preolimpic de fizică România-Ungaria, care anul acesta are loc la Cluj.
Mai

Am susținut participarea lotului național de matematică la OIM și organizarea Empowersoft

În mai, am susținut participarea lotului național de matematică la Olimpiada Internațională de Matematică și organizarea concursului de programare Empowersoft, la Ploiești.
Mai

Am susținut participarea lotului național de fizică la Asian Physics Olympiad

În mai, am susținut participarea lotului național de fizică la Asian Physics Olympiad, ca invitat excepțional pentru al doilea an consecutiv și am dotat laboratorul de fizică al centrului de pregătire pentru performanță la fizică din Cluj.
Aprilie

Am susținut organizarea MindCoding și a Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică și fizică

În aprilie, am susținut organizarea concursului de programare MindCoding, care a avut loc la Cluj. Tot în aprilie, am susținut organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică și fizică.
Martie

Romanian Master of Mathematics

În martie am susținut, conform tradiției, organizarea concursului Romanian Master of Mathematics, dedicat celor mai talentați elevi din lume la matematică.
Februarie

Dotarea centrului de pregătire pentru performanță la fizică din Iași

În februarie, am susținut dotarea centrului de pregătire pentru performanță la fizică din Iași cu echipamentele necesare.
Ianuarie

Tabăra internațională de pregătire din Petrozavodsk (Rusia)

La sfârșitul lunii ianuarie, am susținut din nou deplasarea echipei de studenți a Universității din București în tabăra internațională de pregătire din Petrozavodsk (Rusia), dedicată antrenamentului pentru finala mondială a concursului de programare ACM ICPC.
Ianuarie

Dotare laborator informatică – Colegiul Național Mihai Viteazul, Ploiești

La începutul anului am dotat al doilea laborator în Colegiul Național Mihai Viteazul, Ploiești cu computere performante, adecvate pregătirii elevilor la un nivel avansat.
CENTRE

An școlar 2014-2015

6 centre de pregătire în 4 orașe (București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara)
Decembrie

Dotare laborator informatică – Colegiul Național Ion Luca Caragiale, Ploiești

În decembrie, am dotat cu 30 de computere noi laboratorul de informatică al Colegiului Național Ion Luca Caragiale din Ploiești și am susținut premierea elevilor din județul Prahova care au obținut rezultate bune la Olimpiadele Naționale.
Noiembrie

Parteneriat cu concursul național de matematică „Laurențiu Panaitopol” și am sprijinit participarea echipei de studenți la tabăra de pregătire organizată în Rusia

În noiembrie, am făcut primul pas către extinderea centrelor de pregătire în alte orașe din țară. Pe 22-23 noiembrie, am continuat tradiționalul parteneriat cu concursul național de matematică „Laurențiu Panaitopol”. Echipa de programare a Universității București s-a calificat din nou la finala mondială ACM ICPC, care va avea loc în vară. Pentru a-i ajuta să se antreneze, am sprijinit participarea lor la tabăra de pregătire organizată în noiembrie lângă Moscova.
Octombrie

Parteneri pentru organizarea ACM-ICPC și Romanian Masters of Mathematics and Informatics

În weekendul 18-19 octombrie, am fost parteneri pentru organizarea în București a două concursuri cu participare internațională: etapa regională a ACM International Collegiate Programming Contest și Romanian Masters of Mathematics and Informatics.
Iulie

Întâlnirea cu Olimpicii – ediția III și sprijin pentru organizarea concursului de fizică „Universul Einstein”

Pe 24 iulie, am organizat a treia ediție a Întâlnirii cu Olimpicii. Pentru al treilea an la rând, am avut ocazia de a-i premia pe cei 15 membri ai loturilor naționale de matematică, fizică și informatică, toți medaliați la Olimpiadele Internaționale și pe profesorii care i-au pregătit. În perioada 11-13 iulie, am sprijinit organizarea concursului de fizică „Universul Einstein”.
Iulie

Pregătirea lotului național de matematică

Am susținut pregătirea lotului național de matematică, în vederea participării la Olimpiada Internațională din Africa de Sud.
Iunie

Am sprijinit organizarea World Robot Olympiad

În luna iunie, am sprijinit organizarea World Robot Olympiad – etapa regională. La concurs au participat inclusiv elevi care au frecventat centrele de pregătire pe care am început să le susținem din luna aprilie.
Mai

Susținere Olimpiada Națională de informatică pentru studenți, concursul de matematică „Memorial Gheorghe Mihoc” și lotul național de fizică

Pe 18 mai, a avut loc prima ediție a Olimpiadei Naționale de Informatică pentru Studenți. Salutăm această inițiativă și suntem mândri că ne-am putut implica în organizarea primei ediții a acestei competiții. În aceeași perioadă, am susținut desfășurarea Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației, ediția 2014 și organizarea Concursului de matematică „Memorial Gheorghe Mihoc” la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București. Tot în luna mai, lotul național de fizică al României a primit invitația fără precedent de a participa în condiții excepționale la Asian Physics Olympiad.
Aprilie

Pregătire loturi naționale, susținere Algoritmiada și MindCoding

Loturile selectate în urma olimpiadelor naționale au început deja pregătirea pentru internaționale. Ne-am implicat în prima etapă de pregătire și selecție a lotului național de informatică, desfășurată la Sovata la sfârșitul lunii aprilie, și am susținut și pregătirea lotului național de matematică. În a doua jumătate a lunii aprilie, am susținut două noi centre de pregătire, la robotică și tehnologia informației. Am sprijinit și campionatul de robotică de la Târgoviște, finala Algoritmiada și noul concurs de programare MindCoding. Luna aprilie a însemnat pentru noi, ca și anul trecut, implicare în organizarea Olimpiadelor Naționale de matematică, informatică și fizică.
Martie

Dotare laborator informatică – Colegiul Național Tudor Vianu, București

În luna martie, am dotat și al doilea laborator de la Colegiul Național Tudor Vianu cu computere noi. Am încheiat, astfel, acțiunea demarată în 2013, când am echipat primul laborator de informatică.
Februarie

Transportul echipei României la concursul european de robotică, desfășurat în Rusia

În februarie, am facilitat transportul echipei României la concursul european de robotică, desfășurat în Rusia. Echipa AutoVortex s-a întors victorioasă din Rusia.
Ianuarie

Centrul de robotică – Colegiul Național Mihai Viteazul din București și dotare laborator informatică – Colegiul Național Grigore Moisil, București

În ianuarie, am donat roboți lego pentru centrul de robotică organizat la Colegiul Național Mihai Viteazul din București și am dotat un laborator din Colegiul Național Grigore Moisil, din București. Laboratorul este folosit pentru desfășurarea centrelor de pregătire pe care le finanțăm.
CENTRE

An școlar 2013-2014

3 centre de pregătire în București.
Decembrie

Dotare laborator informatică – Colegiul Național Tudor Vianu, București

În decembrie, am dotat unul dintre laboratoarele de informatică ale Colegiului Național Tudor Vianu cu 25 de computere noi. Acest demers a fost și parte din acțiunea de extindere a centrului de pregătire le informatică, dedicat inițial elevilor din liceu. Acum, centrul este accesibil oricărui elev din București.
Noiembrie

Concursul național de matematică „Laurențiu Panaitopol”

Pe 9 noiembrie, am susținut ediția 2013 a concursului național de matematică „Laurențiu Panaitopol”. Am schimbat puțin abordarea față de anul trecut când am premiat doar secțiunea OIM (Olimpiada Internațională de Matematică) și am oferit premii tuturor câștigătorilor de la fiecare clasă. Acțiunea, alături de implementarea centrelor de pregătire, face parte din strategia noastră de a stimula câți mai mulți copii, inclusiv din clasele mici, să descopere satisfacțiile unui studiu consistent și susținut. Acum este doar o formă de antrenament care ulterior îi va ajuta să devină buni profesioniști.
August

Întâlnirea cu Olimpicii – ediția II

Pe 6 august, am organizat într-o nouă prezentare a doua ediție a „Întâlnirii cu Olimpicii”, eveniment festiv în cadrul căruia i-am premiat pe elevii care s-au întors cu medalii de la Olimpiadele Internaționale de matematică, informatică și fizică și pe profesorii care i-au pregătit.
Iulie

Olimpiada Internațională de Fizică din Danemarca

În iulie, am susținut participarea lotului național al României la Olimpiada Internațională de Fizică din Danemarca.
Iunie

Am sprijinit organizarea Algoritmiada și etapei naționale ACM ICPC

În iunie, am sprijinit organizarea finalei concursului de programare Algoritmiada, singurul concurs de acest gen deschis tuturor categoriilor de vârstă. Prin problemele propuse, Algoritmiada este și singurul concurs de programare din România care se ridică la nivelul evenimentelor internaționale. Tot acum, am susținut organizarea etapei naționale a concursului de algoritmică ACM ICPC.
Mai

Premierea elevilor câștigători la concursul „Cangurul matematician”

În luna mai ne-am implicat în premierea elevilor câștigători la concursul „Cangurul matematician”. Am sponsorizat participarea unora dintre câștigătorii concursului la tabăra internațională de la Straja, unde au avut ocazia de a participa la ateliere și concursuri menite să le cultive abilitățile practice și să le crească nivelul cunoștințelor generale.
Aprilie

Susținerea taberelor de pregătire pentru loturile naționale

Suntem principalul partener pentru susținerea taberelor de pregătire a loturilor naționale de matematică, fizică și informatică. Cu ajutorul nostru copiii calificați la lot beneficiază de condiții optime pentru studiu.
Aprilie

Partener principal pentru organizarea olimpiadelor naționale și am susținut desfășurarea Campionatului Național de Robotică Cupa Chindiei

Am fost partener principal pentru organizarea olimpiadelor naționale de matematică, fizică și informatică în 1-5 aprilie; prin implicarea noastră am urmărit ca aceste evenimente să capete un aer festiv și să devină de un real interes pentru toți copiii cu potențial. Tot în luna aprilie, am susținut desfășurarea Campionatului Național de Robotică Cupa Chindiei, la Târgoviște. Concursul este organizat de 7 ani de câțiva profesori dedicați și îi vizează pe toți copiii pasionați de robotică.
Martie

Master of Science

În luna martie, am susținut concursul internațional Master of Science, organizat de Colegiul Național Tudor Vianu. La această competiție participă echipele celor mai bune țări din lista celor calificate la olimpiadele internaționale de matematică și fizică.
Ianuarie

Am susținut echipa Universității București în pregătirea la standarde internaționale pentru finala ACM ICPC

În ianuarie, am susținut echipa Universității București în pregătirea la standarde internaționale pentru finala concursului internațional de programare pentru studenți ACM ICPC. Cu ajutorul Fundației eMAG, cei 5 membri au participat la cea mai importantă tabără de pregătire pentru concurs.
Decembrie

Premiat profesorii elevilor câștigători ai olimpiadelor internaționale

În decembrie, i-am premiat pe profesorii care i-au pregătit pe copiii care au obținut medalii la olimpiadele internaționale de matematică, fizică și informatică.
Noiembrie

Concursul de matematică „Laurențiu Panaitopol”

Am sprijinit organizatorii concursului de matematică „Laurențiu Panaitopol” în noiembrie.
Octombrie

Întâlnirea cu Olimpicii – ediția I

Pe 24 octombrie, cu ocazia lansării Fundației eMAG pentru educație, i-am premiat pe elevii câștigători ai olimpiadelor internaționale de matematică, informatică și fizică din anul 2012.