Intră în program

Adresăm această invitație cluburilor sportive și antrenorilor specializați în atletism și triatlon, care activează cu dorința de a-i ajuta pe copii să descopere și să îndrăgească practica sportivă. Plecăm de la ipoteza că o abordare deschisă, centrată pe copii, fără presiunea rezultatelor în competiții, reprezintă cheia pentru a-i atrage și a-i forma ca viitori sportivi amatori.

Viziunea noastră este expusă integral în documentul ghidul antrenorului, iar cluburile care împărtășesc această viziune sunt invitate să aplice pentru a deveni partenere ale programului. Intenția noastră este să formăm o rețea de cluburi cu secții de atletism și/sau triatlon care să se ghideze în antrenamente după principiile enunțate în ghid și pe care noi să le promovăm în comunicarea programului, astfel încât fiecare părinte care va dori să-și înscrie copilul la aceste sporturi să găsească o opțiune convenabilă.

ASOCIAȚIE CLUB SPORTIV

STATUT ASOCIAȚIE

ORGANIZARE

ANTRENORI

Mulțumim pentru înscriere!

Aplicația dumneavoastră pentru programul ”140 bătăi pe minut”  a ajuns la echipa fundației și a intrat în procesul de evaluare.

Succes!
Echipa Fundației Nouă ne pasă

Înapoi la pagina principală
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.